Tarieven en informatie voor instellingen en bedrijven

Het tarief, per bezoek, is € 66,12, exclusief 21% BTW, voor maximaal het eerste uur na aankomst. Extra tijd kost € 12,40 per kwartier, exclusief 21 % BTW. Voor het stemmen van meerdere instrumenten tijdens hetzelfde bezoek en op dezelfde locatie geldt vanaf het 2e instrument het tarief van € 60,-- per uur, exclusief 21 % BTW.

Toelichting: Eén uur is voldoende voor een normale, reguliere stembeurt. Als een piano/vleugel echter heel lang niet gestemd is en er een toonhoogtecorrectie gedaan moet worden, dan kan het zijn dat één uur niet voldoende is. Hoe lang zo'n "grote" stembeurt dan gaat duren is vooraf moeilijk te zeggen. Dit hangt af van de staat van verwaarlozing, de kwaliteit van het instrument en van het klimaat rond de piano/vleugel. Ook kan, voorafgaande aan de stembeurt, onderhoud aan bijvoorbeeld het mechaniek of het klavier wenselijk of zelfs noodzakelijk zijn.

Korting: Bij stembeurten die om de vier maanden of vaker plaatsvinden wordt € 4,-- korting (exclusief 21 %BTW) gegeven. De korting heeft steeds betrekking op de achterliggende periode en slechts op het eerste uur van elk bezoek. De instrumenten dienen goed onderhouden en stabiel van toon zijn.

Tijdens het pianostemmen verzoeken wij u om stilte, of, als dat niet mogelijk is, storende geluiden zoveel mogelijk te beperken. Zo kan er beter gestemd worden.

Betalingen: Instellingen en bedrijven kunnen een factuur toegezonden krijgen. Contant afrekenen of pinnen is ook mogelijk. U ontvangt dan een kwitantie of een pinbon.

Is bij de facturering een opdrachtnummer (order-, inkooporder-, dossier-, oracel-, engagement-, kostenplaats-, kostensoort,- codeblock-, reserveringsnummer) vereist dan verzoeken wij u ons die tijdig toe te zenden:
  info@bouwmanpianos.nl.

Afspraken maken, verzetten of annuleren: wij verzoeken u vriendelijk dit, 48 uur van te voren, telefonisch te doen: a.u.b. niet per e-mail of voicemail.

 

Terug

Paul Bouwman pianostemmen